Publicat per el 26/03/2014 a: Fotografía, Pixel | Cap comentari
Després del II PIXEL REPTE…

Eiii, que ja està!!!!! Ja s’ha acabat el II PIXEL REPTE que us vam proposar la setmana passada al nostre compte d’Instagram: @pixel_com.
Increïble, apoteòsic, espectacular… Se’ns acaben els adjectius per descriure l’alt nivell de les gairebé 1.000 fotografies amb què ens heu fet gaudir en el #PixelPhotoPeople…
Aquest dilluns, després d’una llarga reflexió, vam anunciar les 4 fotografies finalistes que després van haver de lluitar per aconseguir el major nombre de vots possible. Us ensenyem els 4 fotons perquè són dignes de veure!! Moltes felicitats artistes!!!

A – @danisero
B – @laubcn78
C – @mireiatuduri
D – @teregsabate

Finalistes
Ens heu sorprès amb imatges de tot tipus: amb una persona, vàries, al camp, a la carretera, festes, color, b/n…Però hem trobat una element comú a totes elles: molt d’art!! L’art que teniu tots els que heu format part d’aquest repte i heu fet possible el concurs. Gràcies a vosaltres tenim molta energia per preparar el III PIXEL REPTE, el IV PIXEL REPTE…i a saber on arribarem!!

A baix us mostrem les fotografies que vam anar destacant durant el concurs. Un plaer per a la vista! I per veure totes i cadascuna de les excel·lents imatges del II PIXEL REPTE podeu fer-ho a http://statigr.am/tag/pixelphotopeople/.

Seguim!

1 día
2 día
3 día
4 día

Leave a Reply