Publicat per el 23/11/2016 a: Pixel, Ponències | Cap comentari
LIBER 2016, FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE

Us preguntareu: què té a veure la Fira Internacional del Llibre amb Pixel Comunicació? És que s’han tornat escriptors? Són lectors fanàtics?
Aviat descobrireu quin és el projecte que ens ha portat a assistir al LIBER.
Mentrestant, el que podem desvetllar són alguns dels coneixements que vam adquirir i que serviran a tots aquells escriptors amateurs que vegin molt difícil fer-se un lloc en aquest món. No us rendiu!

Primer de tot heu de saber que cada vegada és més difícil publicar un llibre a través de les grans editorials.
No cal descartar-ho, però sí tenir en compte que hi ha alternatives com la auto-publicació.

Avui dia és possible auto-publicar-se. Això sí, recomanem que es tingui en compte el següent:

1. Autopublicar-se no és gratuït. Cal invertir diners i molt de temps.
Existeixen vàries plataformes online on és possible autopublicar els teus llibres, com per exemple Amazon Kindle o Apple iBooks store.
Si tens un pressupost limitat, una bona opció per aconseguir diners és publicar el teu projecte a plataformes de crowdfunding. Si la teva obra aporta quelcom diferent i atractiu, és possible que hi hagi persones disposades a invertir-hi per tal que surti endavant.

2. Escriure o editar un bon llibre.
Aquest punt sembla obvi, però és clau! El teu llibre ha d’estar ben redactat i ser prou bo com per atraure un bon grapat de lectors.

3. Envoltar-se de bons professionals per a l’edició del llibre.
Un bon llibre no només necessita l’habilitat d’un gran escriptor, sinó que també cal que sigui revisat per professionals que en corregeixin la gramàtica, ortografia, estil…
Tant important és el contingut com el continent. És per això que caldrà que tinguis un aliat com Pixel Comunicació, que t’ajudi en el disseny de la portada, l’el·lecció de les tipografies més adequades, les il·lustracions…Tot suma!

4. Promoció i venda vertadera. No falses promeses.
Et recomanem no confiar en aquells que et prometin que col·locaran els teus llibres a grans distribuïdores i que aconseguiran que en venguis milers. L’ideal és envoltar-se d’aquells professionals del marketing de llibres online que no et prometin que tindràs unes vendes estratosfèriques, sinó quelcom més terrenal…

5. Seguir escrivint.
Ja ho dèiem: no desisteixis! Els llibres excel·lents sempre triomfen i està clar que per aprendre i millorar, cal tenir molta pràctica!

6. Paciència i una part important de sort.
Esperem que la sort t’acompanyi i puguis guanyar-te la vida fent allò que més t’agrada.

A Pixel ho hem aconseguit i estem segurs que tu també ho faràs ;)

Seguim!!!!

liber_pixel_2016

IMG-20161013-WA0002