Publicat per el 01/07/2014 a: Identitat Corporativa, Responsive Design, Web | Cap comentari
PRIMER TOUR GUIDE AMB REALITAT AUGMENTADA

Hola píxels! Ja som aquí un altre cop amb noves notícies a desvetllar!
Avui volem parlar-vos del nostre projecte de realitat augmentada, un projecte pioner!
Des de Píxel, hem creat la que de moment és l’única visita guiada a fàbrica que utilitza la realitat augmentada del país. Estem molt contents amb el resultat i per això us el volem ensenyar i explicar al detall.

Què és la realitat augmentada?
La realitat augmentada (RA) és una tecnologia que permet afegir contingut virtual al món real. Es pot observar a través d’un smartphone, ordinador o tablet i permet disposar de molta més informació de la que s’obtindria només amb la percepció física dels elements. Un exemple: si amb el teu mòbil enfoques un full amb un plànol dibuixat, pots aconseguir immediatament una imatge del mateix plànol en 3D i amb més informació sobre cada espai, vídeos que mostren l’interior de les habitacions, etc.

L’inici del projecte de realitat augmentada
Metalogenia és una reconeguda empresa que ofereix maquinària per al moviment de terres i que des de sempre s’ha caracteritzat per la seva constant innovació i adaptació a les noves tecnologies. El seu eslògan ho demostra: “No limits innovation”.
Gràcies a aquest esperit modern i innovador, va sorgir la idea de desenvolupar una eina que permetés fer de la visita a una de les seves fàbriques, una experiència interactiva i trencadora.
“En MTG estamos muy satisfechos con la app MTG Tour Guide, ya que no sólo es funcional desde el punto de vista de ofrecer una visita guiada, sino que también es innovadora, pionera y deja a nuestros clientes boquiabiertos con el uso de nuevas tecnologías como la Realidad Aumentada. Todo ello nos ayuda a reforzar valores fundamentales de la marca MTG tales como la innovación y la calidad de nuestros productos”, afirma Judit Berruezo, responsable de Online & Digital Communications de MTG.

EDSC_0671_bona

Quin contingut té l’app?
Els visitants de la fàbrica podran veure els processos que s’hi desenvolupen encara que aquesta no estigui funcionant. Enfocant amb el seu iPad, donaran vida a totes les màquines i utensilis, que es posaran en marxa per a satisfer els usuaris més curiosos.
Com podeu veure a les fotografies, al tour guide no li falta de res: hi ha plànols amb 3D perquè l’usuari pugui ubicar-se dins la fàbrica i entendre a quin espai té lloc cada etapa del procés de producció, també conté diverses animacions que mostren en què consisteix cada fase i botons d’ajuda per aclarir els dubtes que puguin sorgir.

DSC_0708 copia

El disseny modern i acurat de l’app, que segueix els criteris d’identitat corporativa de la marca i transmet la innovació com el seu principal valor, donen l’acabat professional i de qualitat que fan d’aquest tour guide una enriquidora experiència.

Esperem que us hagi agradat aquest projecte. Ens trobem aquí ben aviat amb més notícies pixelianes a explicar!

DSC_0681

Leave a Reply