No ens espanta donar la cara. Al contrari, estem orgullosos de poder dir obertament que som una agència de publicitat i disseny gràfic multidisciplinar, jove, propera i amb una experiència reconeguda.

 • Jordi MoyaJordi Moya
  Founder & CCO
 • Eduard RamosEduard Ramos
  Founder & CCO
 • xaviXavi Pagès
  Disseny Gràfic
 • mariaMaria Zubiaur
  Marketing
 • javiJavier Flaqué
  Multimèdia
 • img_equipoRamses Gasull
  Producció

Podríem dir que som una agència de publicitat i disseny gràfic multidisciplinar, jove i propera, amb una experiència reconeguda i qualificada en el sector de la publicitat. Podríem explicar-vos que, des de 2008, estem a Premià de Mar (Maresme) oferint solucions integrals en matèria de comunicació. Podríem afegir que ho fem perquè ens agrada, perquè som professionals vocacionals, perquè tractem cada projecte com un repte nou, particular i apassionant.

Podríem anar més enllà i assegurar-vos que no ens conformem sent una peça més de l’engranatge, una eina de màrketing que ajudi a vendre un producte o posicionar una idea, sinó que anem més enllà i treballem per donar valor afegit a cada projecte. Podríem escriure que tenim clar que per a cadascun dels projectes hi ha diferents necessitats, per això nosaltres, després d’observar-les i d’estudiar-les, trobem el millor camí per resoldre-les i assolir els objectius desitjats.

Però, és clar… què podríeu esperar d’una presentació d’empresa? Les paraules són fàcils d’escriure, ho sabem. Per això, us convidem a que ens poseu a prova, a que ens descobriu. Només així podrem demostrar-vos que darrera d’aquesta presentació hi ha un grup de professionals preparat per assumir qualsevol repte comunicatiu que tingueu en perspectiva.

Els nostres clients →